Online video kan styrke din markedsføring!

Video kan gøre en forskel i din markedsføring! Hvorfor? Læs med her!

VI ELSKER VIDEOER!

Vi elsker videoer! De kan røre vores følelser, sætte os i en bestemt stemning, og være irriterende svære at slippe igen. –  Du kender det helt sikkert!

Levende billeder har altid fanget os. Derfor er det også virkningsfuldt at bruge til online markedsføring, specielt i kombination med sociale medier. Man anslår, at vi er villige til at være 2.6x længere på en side med video, fremfor en uden. Dyrebare sekunder, når det handler om salg, sign-up til nyhedsbrev osv.

Det er på tide med et lille eksempel. Et eksempel fra egen andedam.

ET EKSEMPEL FRA EGEN ANDEDAM

For nylig uploadede jeg, min egen online video på min nye Facebookside. Med budskabet om, at jeg gerne vil lave videoer for virksomheder. Dertil brugte jeg 100 kr. på Facebook markedsføring.

Her 3 uger efter, har videoen opnået en rækkevidde på over 9000 mennesker.

HVORDAN SKETE DET?

Når folk deler, liker, kommenterer et opslag, opstår det man kalder en ’organisk rækkevidde’, og det er tilfældet her. En masse flinke mennesker har reageret på opslaget, og dermed indirekte fortalt Facebook, at ’hey, det her skal ud til endnu flere mennesker.’ Det er her langt størstedelen af trafikken stammer fra.

Facebook elsker videoer! Og man kan gøre meget for at optimere en video til Facebook brug. En af mulighederne er at tilføje undertekster, da 85% af alle Facebook bliver set UDEN lyd. Undertekster var også tilføjet på denne video.

 

KOMPLICERET?

Mange virksomheder, store som små, kan nok godt se de mange fordele ved at bruge video i online markedsføring. Flaskehalsen bliver nok det at producere videoer: Hvad kræver det af udstyr? Hvor lang skal en video være? Hvordan redigerer man video? osv. – og det kan jeg virkelig godt forstå.

Hvis du mangler rådgivning eller måske en til at producere din næste video, så tøv endelig ikke med at kontakte på:

Mobil 30302501

Mail: video@danielduus.dk

Og tak fordi du tog dig tid, til at læse det her indlæg!

Statistik:

http://www.kpcb.com/internet-trends

http://digiday.com/media/silent-world-facebook-video/

https://wistia.com/blog/video-time-on-page?utm_content=buffer9b696&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *