Videoproduktion i Aarhus

Daniel Duus Production er et videoproduktionsselskab med base i smilets by Aarhus, og er drevet af 20-årige Daniel Duus. Af koncept tilbyder jeg videoproduktion til overskuelige priser, da nye projekter giver nye kompetencer, og ikke mindst skaber værdi for jer! Du kan læse mere om de vejledende priser lige her

Videoproduktion fra a-z

En videoproduktion har som udgangspunkt 5 faser, man skal igennem for at du som kunde kan stå med en færdig videoproduktion. Nedenfor vil de 5 faser blive gennemgået. Disse er dog vejledende og kan naturligvis tilpasses dit/jeres workflow/arbejdsgang.

Præproduktion

Præproduktion

I præproduktionen, afstemmes jeres behov og ønsker i forbindelse med videoproduktionen. Det kan fx være et ønsket budskab, et bestemt produkt der skal fremhæves eller noget helt tredje. Nogle klare målsætninger defineres også, så man kan måle om vi har succes. Disse målsætninger kaldes også for KPI’er. (Key performance indicators)

Struktur er alfa og omega for en videoproduktion. Derfor udarbejder jeg selv, eller i samarbejde med jer, et manuskript og visuelt koncept. Her indtænkes også de endelige distributions- kanaler. (Fx. skal videoen på Facebook eller LinkedIn). Dokumenterne får I naturligvis til gennemsyn – her har du selvfølgelig mulighed for at komme med rettelser og tilføjelser. Til sidst aftales optagedage, locations, medvirkende mv. På den måde er køreplanen til videoen lagt. Nu er vi klar til næste fase: Produktionen.

Produktion

Produktion

Nu skal optagelserne i kassen, og den planlagte køreplan følges nøje.  Der trykkes record, de medvirkende instrueres mv. Når råmaterialet er i kassen kan postproduktionen begynde.

Postproduktion

Postproduktion

Når optagelserne er i kassen, er postproduktion det næste step. Denne fase er også kendt som redigeringsfasen. Her sættes klip i rigtig rækkefølge, lyden optimeres, musik tilsættes og farver korrigeres. Der laves også visuelle effekter og anden grafik. Af erfaring tager denne fase længst tid, da det kræver en del mandetimer. Undervejs for du tilsendt kladder til gennemsyn. og sammen arbejder vi os frem til den færdige videoproduktion.

Distribution

Distribution

Når den færdige videoproduktion er færdig, skal den gøres klar til distribution. Du modtager den færdige masterfil. Daniel Duus Production giver meget gerne sparring mht. til distribution. Desuden kan der laves undertekstfiler til eksempelvis Facebook. Nu skal videoen sendes ud på det store internet.

Vurdering

Vurdering

Efter en rum tid, er det tid til vurdering. Opnåede vi vores succeskriterer? (KPI’er). Derudover er det også her man kan tænke et næste skridt.